CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Michael Jackson: „Hitler era un orator genial” !


 

Citez din articolul publicat in Ziarul Ziua:

 

 
 
 
 
   
       
           
         
   
Michael Jackson: „Hitler era un orator genial” (Foto: ahoy.tk-jk.net)
     
       
   
 
 
„Mai multe interviuri inregistrate cu Michael Jackson arata ca il admira pe liderul nazist Adolf Hitler, considerandu-l un geniu.
 
Cantaretul, care a decedat in luna iunie a acestui an, era de asemena convins ca, daca ar fi avut ocazia sa vorbeasca vreodata cu Hitler, ar fi reusit sa vindece raul ce salasluia in acesta.
 Potrivit lui Michael Jackson, dictatorul – responsabil de ucidereea a 6 milione de evrei – ar fi avut nevoie de „ajutor” si „terapie”, relateaza „The Telegraph” in editia electronica de vineri. Jackson a facut aceste afirmatii unor intreviuri acordate rabinului Shmuley Boteach, cu care ajunsese sa lege o stransa prietenie. Conversatiile au fost inregistrate cu acordul cantaretului si transcriptul lor a fost publicat intr-o noua carte „The Michael Jackson Tapes”, care este lansata astazi. In timpul unuia dintre interviuri,
 
 Jackson spunea: „Hitler a fost un orator genial. Pentru a reusi sa faca atatia oameni sa se schimbe si sa urasca, trebuia sa fie un showman adevarat si chiar a fost”, i-a declarat Michael Jackson prietenului.
 
 Boteach, care a predat religia ebraica timp de 11 ani la Oxford, l-a provocat apoi pe cantaret cu o noua intrebare: „Crezi ca daca ai fi avut la dispozitie o ora cu Hitler ai fi reusit cumva sa il atingi emotional? „Absolut. Stiu sigur ca as fi putut”, a raspuns Jackson. „Trebuie sa ii ajuti, sa le oferi terapie, sa ii inveti ca undeva de-a lungul drumului, ceva in viata lor a fost gresit”, a explicat cantaretul”.
 
 Restul interviului poate fi citit in ziarul Ziua.ro

Comentariul meu nu poate fi decat acela ca Michael Jackson a fost un artist cu o judecata si cu gusturi cu totul speciale,ca sa nu spun bizare.

Publicitate

23/01/2010 - Posted by | DIVERSE, DIVERTSMENT, MUZICA | , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: